Oukitel C10, C11 pro i C12 – Kvalitetni telefoni za male pare dostupni u Srbiji!!!

Da, kad kažemo “male pare” to je naravno relativan pojam, pa je bolje odmah na početku da preciziramo da se radi konkretno o telefonima koji koštaju od 58 do 115 eur, a u skladu sa karakteristikama može se smatrati da su pristupačni čak i za naše uslove.

U pitanju je nekoliko novih modela telefona brenda OUKITEL koji su se nedavno pojavili na našem tržištu. Inače, Oukitel telefoni su poslednjih par godina postali popularni u svetu upravo zbog odličnog odnosa kvalitet-cena.

Oukitel-C11pro

Oukitel C11 Pro

Telefon sa ekranom dijagonale 5.45 inča, poseduje 3 GB RAM memorije i 16 GB memorije za smeštanje podataka. Kao i svi Oukitel telefoni u pitanju je hibridni Dual Sim telefon, što znači da možete koristiti 2 sim kartice ili jednu sim karticu i jednu Micro SD karticu za proširenje memorije. Baterija je kapaciteta 3.400 mAh što znači da će bez problema izdržati dan ili dan ipo bez punjenja. Sa zadnje strane telefona nalazi se Dual Lens kamera, kao i senzor otiska prsta. Dakle, ovaj telefon definitivno ima sve što je potrebno jednom prosečnom korisniku, a sigurno je u pitanju jedan od najjeftinijih telefona na tržištu koji poseduje 3 GB RAM memorije, Dual Lens kameru plus senzor otiska prsta!

Cena: 12.990,00 RSD

Više na…

Oukitel-C12pro

Oukitel C12 Pro

Drugi telefon ima oznaku C12 Pro i njegova glavna karakteristika je da poseduje veliki ekran dijagonale 6.18 inča, sa popularnim urezom (notch) u kome je smeštena prednja kamera, a ekran prekriva gotovo celu prednju površinu telefona. Sa zadnje strane nalazi se Dual Lens kamera i senzor otiska prsta. Okitel C12 Pro ima 2 GB RAM memorije plus 16 GB memorije za storidž. Takođe je u pitanju Dual SIM telefon, što je pojedinim korisnicima od izuzetnog značaja jer mogu koristiti 2 kartice istovremeno. Baterija je kapaciteta 3.300 mAh, a operativni sistem je Android 8.1.

Cena: 13.590,00 RSD

Više na…

Oukitel-C10

Oukitel C10

I za kraj smo ostavili ovaj najjeftiniji model, skromnijih tehničkih karakteristika, idealan za korisnike kojima je telefon potreban upravo za telefoniranje, ali da ipak imaju mogućnost da povremeno surfuju netom, čitaju emailove, koriste Viber… Oukitel C10 ima ekran dijagonale 5 inča, 1 GB RAM memorije i 8 GB interne memorije. Poseduje 2 kamere (zadnju i prednju) koje naravno u skladu sa cenom nisu na nivou predhodnih telefona, ali ipak upotrebljive za manje zahtevne fotografije. Baterija je solidnih 2.000 mAh i zbog male potrošnje telefona izdržava bez problema ceo jedan dan intenzivnog korišćenja. A velika prednost ovog jeftinog telefona je i to što je Dual Sim, što je inače odlika svih Oukitel modela.

Cena: 6.990,00 RSD

Više na…

Zahvaljujemo se našim saradnicima sa sajta ICT Vesti.com.


Comments are disabled for this post