Konačno!!! Počinje prodaja Oukitel K6000 Plus, uređaja s moćnom baterijom

Oukitel je pustio u prodaju svoj novi model K6000 Plus, najbrži pametni telefon ‘K’ serije.

Prateći tradiciju vezanu za prethodne modele, K6000 Plus dolazi s velikom baterijom i super brzim punjačem.
“Dok su drugi kopirali našu K seriju da bi proizveli veliku bateriju, mi radimo na novim horizontima kako bi ubrzali punjenje baterije, i uštedeli vreme našim korisnicima”, rekao je Oukitelov marketing menadžer Mr. Lin.
Ovo je ujedno i Oukitelov prvi uređaj s velikom baterijom i punjačem od 12V/2A, što je ujedno i korak napred u odnosu na stare punjače koji su bili 5V/0.5A.
Ako koristite stare punjače, potrebno vam je oko osam sati da napunite bateriju od 6080mAh, ali uz novi 12V/2A punjač, možete je napuniti za samo 100 minuta, pri čemu će biti dovoljna za tri dana korišćenja.

Kamera
K6000 ima i jednu od boljih kamera u rangu mobilnih telefona s ovako snažnom baterijom. Na stražnjoj strani nalazi se 16MP s PDAF tehnologijom koja se prvo koristila u digitalnim kamerama, ali se sada sve češće može pronaći i u mobilnim uređajima.
Zahvaljujući ovoj tehnologiji, fokusirana fotogrsfija nastaje za samo 0.1 sekundi čime se smanjuje opterećenje čipova i opmogućava ušteda energije. Prednja kamera od 8MP nudi ugao od 80 stepeni, što je odlično ukoliko pravite grupne selfije.

Performanse
Što se tiče performansi, K6000 Plus dolazi s MediaTek osmerojezgarnim Crotex A53 čipsetom s četiri jezgra na 1.5GHz, i četiri na 1.0GHz.
Takođe, 4GB RAM-a omogućava paralelan rad s nekoliko aplikacija bez ikakvih problema.
64GB interne memorije za početak je i više nego dovoljno, a ako vam to nije dosta, možete je proširiti na 512GB. Ako vam ni to nije dovoljno, možete da spojite eksterni disk putem OTG kabla.
Oukitel je napravio i AnTuTu test s 45831 bodova.

Vesti preuzete sa: B92.net/TEHNOPOLIS.

Više informacija o ovom modelu možete pogledati na ovoj stranici.


Comments are disabled for this post