K10000 – Monstruozna baterija

Šta je najveći problem kod današnjih pametnih telefona? To što moraju da se dopunjavaju svakodnevno, a često i više puta na dan. Sećate se starih dobrih vremena, kada su telefoni bili “glupi”, ali su im baterije trajale nedelju dana, pa i duže. Zahvaljujući Oukitel-u K10000 tako nešto možete da dobijete i danas.

Pomenuti telefon ima bateriju kapaciteta čak 10.000 mAH (i slovima, deset hiljada). To je otprilike četiri do pet puta veći kapacitet od uobičajenog kapaciteta baterija na današnjim telefonima. Danak tome plaćen je u težini i debljini telefona. Ali moramo da priznamo da je to mala cena u odnosu na ono što se sa ovakvom autonomijom dobija. Još jedna stvar je veoma korisna – ovaj telefon je istovremeno i power bank. Kapacitet baterije može da se iskoristi i za punjenje nekih drugih uređaja (drugog mobilnog telefona, na primer). U videu ispod možete videti kako par Oukitel K10000 možete iskoristiti da skuvate nudle!

Oukitel K10000 je neobično dizajniran. Na njemu je primenjen industrijski dizajn, koji se razlikuje od onog na šta smo navikli. Oštre ivice kao kod brušenog dijamanta, uz nešto veće dimenzije, daju mu robustnu komponentu izgleda, koja je opravdana i po primenjenim materijalima, jer telefon poseduje metalni okvir. Ekran je dijagonale 5.5 inča, sa rezolucijom od 720×1280 piksela. Oukitel K10000 je, kao i svi ostali Oukitel telefoni, Dual SIM model.

OUKITEL K10000 je od nedavno dostupan u Srbiji po ceni od 27.990 din.

Vesti preuzete sa: ICTvesti.com.

Više informacija o ovom neverovatnom telefonu možete pogledati na ovoj stranici.


Comments are disabled for this post