C4 – I stil i cena

Iako je cenovno pozicioniran u najnižoj klasi i košta manje od 100 evra, Oukitel C4 po svom dizajnu daleko prevazilazi kategoriju kojoj pripada. Izgledom nas najviše podseća na Huawei Ascend P7, telefon sa staklenim leđima. Dobro, Oukitel nema stakleni poklopac, već plastičan, ali njegova završna obrada je takva da će lako prevariti čak i pažljivijeg posmatrača. Da se ne radi o staklu, već o plastici primetićete tek kada krenete da skinete poklopac kako biste ubacili Micro SIM kartice i Micro SD karticu.

Kao i svi Oukitel telefoni i C4 je dual SIM. Pokreće ga četvorojezgarni MediaTek MT6737M procesor, kome pripomaže dvojezgarni grafički procesor. Radna memorija (1 GB) i prostor za smeštanje podataka od 8 GB su standard u klasi kojoj pripada. Telefon poseduje IPS ekran dijagonale 5 inča i rezolucije 720 x 1280 piksela. Prednja kamera ima rezoluciju od 2 MP (5 MP softverski interpolirano), a zadnja ima blic i rezoluciju od 5 MP (8 MP interpolirano).

Baterija koja dolazi uz telefon ima 2000 mAh, a s ozbirom na karakteristike telefona, izdržaće jedan ceo dan rada. Telefon se isporučuje sa Android 6.0 operativnim sistemom, a iz prethodnog iskustva sa ovim brendom možemo da kažemo da se proizvođač trudi da ga redovno ažurira.

Vesti preuzete sa: ICTvesti.com.

Više informacija o ovom modelu možete pogledati na ovoj stranici.


Comments are disabled for this post