O nama

O kompaniji OUKITEL

OUKITEL – Shenzhen Yunji Intelligent Technology Co. Ltd, osnovana je u Šenženu u Kini početkom ere smartfona u 2007. godini. Visokotehnološka kompanija sa fokusom na dizajn mobilnih uređaja, istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i podršku korisnicima, kako u Kini tako i na inostranom tržištu.
Širom inostranog tržišta, Oukitel postaje prepoznatljiv i tražen brend. Kompanija ima više od 1.000 zaposlenih, 30 linija za sastavljanje a sa 20 linija za pakovanje godišnje proizvodi se oko 20 miliona uređaja.

Vizija: Da OUKITEL postane jedan od vodećih brendova na tržištu mobilnih telefona

O NT Company

NT Company je IT kompanija koja uspešno posluje punih 19 godina na domaćem tržištu.
Od osnivanja 1998. godine do danas iza nas su brojni projekti koji su našim klijentima doneli uspeh i zadovoljstvo a nama ozbiljne preporuke koje čine osnovu našeg poslovanja.
Brzo reagovanje na tržišne zahteve, prepoznatljivi brendovi i profesionalan odnos prema poslovnim partnerima i kupcima svrstali su
NT Company u preduzeće od poverenja. Od osnivanja do danas beležimo prodaju preko 2 miliona proizvoda našeg brenda Xwave.
Svoju poziciju gradimo kroz poslovne uspehe i poverenje naših korisnika, ali i kroz snagu našeg iskustva i želju da budemo među vodećima u tehnologijama koje pokreću svet poslovanja.
Cilj kompanije je da se poslovnim partnerima i kupcima na jednom mestu ponudi kompletno računarsko, multimedijalno i poslovno rešenje, sve uz stručnu podršku i konkurentne cene.
Delatnosti kompanije su veoma široke i po svemu su odgovor na savremene tržišne zahteve. Distribucija informatičkih proizvoda je naša primarna delatnost, a kako se potrebe i zahtevi tržišta – pa tako i naših partnera menjaju, svoju delatnost proširujemo i na ponudu različitih vrsta usluga.
Brzo reagovanje na tržišne zahteve, prepoznatljivi brendovi XWAVE, OUKITEL, XLED, XPAD, XPRINT, 4PRINT i profesionalan odnos prema poslovnim partnerima i korisnicima svrstali su NT Company u preduzeće od poverenja.

Oblast delatnosti pokriva:
– Prodaju multimedijalnih uređaja
– Servis uređaja celokupnog uvoznog programa
– Servis fisklanih kasa
– Servis televizora i mobilnih telefona van garantnog roka


Dugoročni plan je da se svaka oblast delovanja NT Company-a, transformiše u posebnu celinu sa mogućnošću organizacije kao samostalne celine. Kompanija kontinuirano ulaže u svoju organizacijsku i fizičku infrastrukturu kako bi omogućila svoj planirani rast.